INTERNATIONAL AFFAIRS GROUP

EXPECT THE UNEXPECTED
OFFICE UKOFFICE NL

Wie zijn wij ?

International Affairs, opgericht in 2002, is gespecialiseerd in de muzikale sector van entertainment en de oprichters waren al lang voor de oprichting betrokken bij de muziekindustrie. Het bedrijf bestaat uit 3 hoofdtakken: het boekingsbureau, IT-ontwikkeling en een evenementen afdeling.

International Affairs is de afgelopen 10 jaar gestaag gegroeid en is nu trots op het leveren van up-to-date mainstream talent in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Het bureau is gespecialiseerd in shows en tours van Noord-Amerikaanse urban / popartiesten in Europa, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Na jarenlang met een overvloed aan talent te hebben gewerkt, wil International Affairs op alle aspecten presteren. Ons doel is om alle aspecten van concert- en promo-tours te beheersen, waardoor een soepele en nauwkeurige werking gegarandeerd is.

Van het afhandelen van vergunningsvereisten tot transportroutes, we zorgen ervoor dat er geen middel onbeproefd wordt gelaten om te garanderen dat aan al onze behoeften aan beide kanten wordt voldaan.

Our Philosophy Is To Provide
Quality Over Quantity

We hebben in de loop der jaren een schat aan kennis opgebouwd en streven ernaar directe wegen te creëren met sleutelpersoneel bij grote labels, agentschappen, promotors en locaties.

Onze filosofie achter het creëren van een directe relatie met personeel op sleutelposities is om te zorgen voor een niveau van vertrouwen, zakelijke activiteiten op de lange termijn, directe kanalen om miscommunicatie te voorkomen en om de best mogelijke tarieven te bieden en te ontvangen.

Providing the Tools You Need For Creative Visual Content

In de loop der jaren zijn we gegroeid en onze IT-afdeling biedt verschillende toepassingen en services. Wij hebben onze eigen e-ticketservice, end-to-end boekingsplatform voor artiesten, dj’s, modellen en dansers en webdevelopment.
We ontwikkelen applicaties voor IOS, Android en webbased applicaties voor kleine bedrijven maar ook voor 500+ bedrijven.

“We zijn op zoveel manieren gegroeid. Niet alleen met onze bedrijven maar ook met onze kennis. We hebben een geweldig team en samen kunnen we allemaal mooie dingen maken ”

Gregory Vrede

Chief of Operations , IA Group B.V. / International Affairs Group Ltd

“Onze producten IA Booking en IA Ticket zijn de applicaties die ons over de hele wereld hebben gebracht. Samenwerken met alle verschillende artiesten en promotors om ze samen te brengen”

Fabion Baromeo

Managing Technical Director, IA GROUP B.V.

Search. Find. Build Beautifully.

SCHRIJF INCONTACT ONS