Contact

booking@ia-events.com

Category

IA Events is een geavanceerd evenementsysteem dat zich richt op festivals en evenementen.

Onze software kan gebruikt worden voor allerlei evenementen zoals Food Festivals, Literary Events, Multi Centered Events, Beer Festivals en meer.

Wie we zijn

IA Events is tot stand gekomen na een onvermijdelijke botsing van gedachten – De afgelopen 10 jaar hebben we voornamelijk een van de volgende drie dingen gedaan: CRM-software en websites ontwikkelen, muziek(festivals)evenementen organiseren en touren met artiesten.

Evenementen voltooid

%

Beveiligd

Landen

Voor wie

We zijn door de productiepoort van meer dan 80 festivals in het VK en Europa gereden en we hebben de goede, de slechte en de lelijke (… en de stinkende) kant van festivalproductie ervaren. We hebben ook een paar keer contact gehad met Artist-managers, stewards, eventmanagers, podiummanagers, geluidstechnici en zelfs EHBO-medewerkers! dus we weten er het een en ander van.

Waarom hebben we IA Events gebouwd Bij het ontwikkelen van een website voor één groot festival in het Verenigd Koninkrijk werden we gevraagd om een ​​aantal oplossingen te bedenken voor het beheer van hun artiesten, leveranciers en aannemers. We hebben een basissysteem voor ze gebouwd en ze vonden het geweldig. Het was meteen een hit. Het bespaarde het festival tijd en geld en het waren gelukkige konijntjes.

Op projectmatige manier je evenement organiseren

Niet 6 verschillende applicaties, maar 1 overzichtelijk platform voor je gehele productie

Van idee tot Productie

Vanaf het Idee, tot de ontwerpen die worden geupload door de designer tot het personeel. Derde partijen werken samen in IAEVENTS

Deadlines ? Geen probleem

Door een overzichtelijke planning en taken weet het hele team waar je staat met het evenement/productie