Life’s a party,

Contact

info@iaguestlist.nl

Category

Een pijnpunt bij vele evenementen? Lange wachtrijen. Dit is verleden tijd met IA Guestlist. Het onthaal op tablets ziet er niet alleen modern uit maar komt ook professioneel over.

Typ de beginletters van naam, voornaam of bedrijf en selecteer de bezoeker met een simpele klik in de lijst. Ook het toevoegen van extra personen of aanpassen van gegevens gebeurt in enkele seconden. Wilt u het onthaal nog sneller laten verlopen? Voeg een barcode scanner toe aan de tablets.

Daarnaast bieden we met IA Guestlist ook aan dat u gastenlijst kunt aanbieden voor uw evenement tegen een geringe vergoeding. Deze werkwijze is in het buitenland al ingezet vanwege de betaalde gastenlijsten.

Opvolging van het aantal bezoekers tijdens het evenement is een koud kunstje aangezien dit getoond wordt op de applicatie. Bevindt u zich niet aan het onthaal, maar wilt u wel op de hoogte blijven? Surf dan met uw smartphone naar de statistieken zodat u op elk moment een perfect overzicht heeft en kunt beslissen om een belangrijke presentatie of speech nog een kwartiertje uit te stellen. Na het evenement kunt u de informatie, zoals aantal aanwezigen, no-shows, aankomsttijden, eenvoudig downloaden samen met een aantal grafieken.