Expect The Unepected

Contact

booking@ia-group.uk

Category

International Affairs Group LTD

International Affairs is de afgelopen 10 jaar gestaag gegroeid.

en is nu trots op het leveren van up-to-date mainstream talent in Europa.

Het bureau is gespecialiseerd in shows en tours van Noord-Amerikaanse urban / popartiesten in Europa.

Na jarenlang met een overvloed aan talent te hebben gewerkt, wil International Affairs op alle aspecten presteren. Ons doel is om alle aspecten van concert- en promo-tours te beheersen, waardoor een soepele en nauwkeurige werking gegarandeerd is. Van het afhandelen van vergunningsvereisten tot transportroutes, we zorgen ervoor dat er geen middel onbeproefd blijft om te garanderen dat aan al onze behoeften aan beide kanten wordt voldaan.

en is nu trots op het leveren van up-to-date mainstream talent in.

Het bureau is gespecialiseerd in shows en tours van Noord-Amerikaanse urban / popartiesten in Europa.

“Touring with International Affairs was not only work but it was FUN! They take care of everything so I can focus on the shows.”

Christina Milian, Actrice en Zangeres

Werken met International Affairs geeft u als klant het vertrouwen om op alle accounts te presteren.

We hebben in de loop der jaren een schat aan kennis opgebouwd en streven ernaar om directe contacten te leggen met sleutelpersoneel bij grote labels, agentschappen, promotors en locaties. Onze filosofie achter het creëren van directe verbindingen met personeel op sleutelposities is om een niveau van vertrouwen, langdurige zaken te garanderen, miscommunicatie te vermijden en om de best mogelijke tarieven te bieden en te ontvangen

Werken met International Affairs geeft u als klant het vertrouwen om op alle accounts te presteren. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen met toonaangevende partners in hun regio. Wij geloven dat dit de komende jaren zal leiden tot succesvolle tours en evenementen.

Ready to Tour with IA?

Wil je meer informatie over de aankomende tours of zelf begeleid worden door International Affairs Group ?

Neem dan contact met ons op